STICKY MODE - Mama_Aqish Giveaway @ My cute Lil Princess


Seperti yang dijanjikan....ada satu lagi contest yang bakal mama lancarkan.....kali ni untuk Baby Girl saje....

Nak tau ape syarat2nyer????baca entry seterusnyer....

1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 tahun saje....( yang lahir tahun 2008 & 2009 je)
3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah

4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la).....

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....

Contest starts 1st july 2009 till 31st July 2009


[ no harm to try isn't it? ]

I present to you my cute lil princess ;



Name { Nurzara Adlia }
DOB { 11 a.p.r.i.l 2009 }

Qs n Answers;
1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCESS??

she's already win in my eyes. chewah. takde lah i think my princess should win because she is what she is. compared to my elder daughter, dia sangat senang dijaga. tak banyak ragam. tak banyak kerenah. sangat suka tersenyum. paling saya suka ttg Lia adalah - every morning, dia akan tersenyum pada siapa saja yang menjengah nya. at night, dia bangun cuma sekali.

walaupun dia ikut genetik muka papanya, more boyish, tak seswai sangat la dgn warna pinky, tp Lia tetap cute dan ada daya tarikan tersendiri. dia tak suka hisap puting. dia lebih suka hisap tangan dia. huhuhu. itu la saja kisah Lia. hehe. terima kasih.

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)

alamak . sy berkata sejujur-jujurnya. baru hari ni sy tau ttg wujudnya blog mama aqish ni. tertarik utk turut serta menceria dan memeriahkan majlis saja. takde niat sangat utk menang (kalau ini adalah satu disadvantage) then, it's ok. but i'll be ur follower after this. no worries. will catch up on u more later :)

aci tak ?

~

i'm not new to the blogger world. always a silent reader. i always think before my hand starts working. tp semata-mata contest ni, aku p tukar option buka blog aku ni kat public. b4 this just invited je. tu pun a few of my siblings. hehehe. dats it for now.

Lov{E}ffa

No comments