2 budak


It's been a while, since cerita pasal my lil zara ni. dia dah pandai menirap, main dengan nana and marah mama nya bila dia dah start sleepy and hungry. since dia membesar dengan kehadiran papanya, a bit manja la puteri aku sorang ni compared to nana masa nana kecil dulu. nana dulu memang tottally nak aku ja. tp zara still ok dgn papa .. kecuali masa nak tidur.



spending time dengan zara and nana. zara ni mmg kurang perangai. asalkan makan cukup, tidur cukup, sampai time dia mandi. that's it. nana ni sebab dia dah pandai demand, so, macam-macam la perangai. suruh mandi... "nanti dulu ya mummy, nana nak tengok monster inc dulu"

suruh makan "mama ambil makanan nana .. nana mau makan di sini saja". suruh ambil barang atau kemas mainan "mama sajalah, nana penat"



frankly, as some people might know, i'm not a very patience mother. mmg selalu kena marah la oleh aku. tengah try la ni utk jadi lebih penyabar. the most peaceful time is when both of them is sleeping. one at my right. and the other at my left hand. XOXO.



No comments