Ikan bakar? mana ikan bakar sedap ?

i was writing sumthing very interesting with passion plak tu. tiba-tiba internet connection buat hal. jadi lupa kan saja la kan. hari ni sepatutnya makan "IKAN BAKAR" tp last-last batal, sebab anak-anak tido. nana tido because dia makan ubat selesema kot. lagipun dia jatuh masa main basikal petang tadi. poor my nana. oh! lagipun, kitorang tak tau kat mana nak makan ikan bakar yang sedap d kk ni. any suggestion ? kami tadi plan nak ke alamesra - Restoran Getaran Jiwa. tapi end up, kami ke University apartment commercial centre area plak - the hubby wants to eat sup. i dont know why i really want to eat ikan bakar. definately - i'm not pregnant! - just in case that's on ur mind. zara pula mmg la tdo awal, since siang, dia tak berapa nak tdo. asyik nak main. tak pe la labu...
.
semakin lama, semakin aku rasa connection dgn nana. terasa sifat dan sikap dia mmg duplicate aku. hubby selalu marah dia sebab dia selalu "loud". aku pun selalu kena tegur pasal tu. hm. tp nak buat macam mana ek, dah macam tu nature. it's very hard you know. we know he loves us, that's why he scolded us, but, can we just be us. can he loves us just the way we are? ... hard isn't it?

No comments