cuti lagi..

Cuti maulidur rasul baru-baru ni, bukan cuti sangat pun. hubby still byk keje kena buat plus hari sabtu pun kena p kerja. sabar je lah.

anyway, my uncle dari brunei pay us a visit. they came on wednesday dan pulang ke brunei on saturday. siapa yang paling happy ? Nana la.... coz this is her atok "darling". nama atok pun dah tau kan itu kesayangan. why ? coz my uncle selalu jumpa dia and panggil dia ... "hai darling..................".
budak-budak, kalau rasa d sayangi kan ... :) habis la mama n papanya. lia pun suka dengan atok darling.

sempat juga kami barbeque. barbecue ringkas.. tapi kira berjaya lah. seronot rasa... eh nak tgk berita... gempa bumi kat chile lak.. adui.. nanti i sambung...

2 comments

nanazack said...

ooo..dah ada blog yek...hehehe...sama la ngan kita, cuti2 pun diorg kene keje gak...tp sabtu hr tu dpt excuse sbb bru blk blayar kan??? ms dpt berita kat lahad datu ada gegaran, berderau darah ni...huhuhu

Nina and Zara's Mum said...

i think kita sekarang ni fragile sangat la nana.. dah akhir zaman. akhirat macam depan mata. takut bila difikirkan... mudah-mudahan di beri kesempatan utk beribadah.. amin...