time we spent

nana main basikal kat stadium sementara hubby jogs in the track. aku n lia just sit in the car watching over nana

saturday - went out for monthly groceries shopping at survey. before that we went for breakfast kat Restoran Sinar Mustika .. makan soto.. pergh... sedap...

hubby beli water purifier d karamunsing. since sekarang ni kami berkempen utk minum air 8 gelas sehari. jadi aku kekurangan tangan nak masak air. bila tiba dia nak minum, air masih panas. jadi, hubby beli water purifier yg kita boleh minum terus ( tp minuman utk anak2 aku still masak ) perut budak2 takut tak tahan. takat perut aku n hubby tak per. huhu..

since air ni keperluan asas, hubby tak berkira utk keluar sedikit wang. tapi tak la sampai beli Elken kan. hehe. tapi itu satu daripada wish list kitorang. will buy that machine one day. bila ada rezeki. wat masa ni, kami beli yg reasonable price dulu. :)

sunday - went out for lunch at Restoran Sri Keningau. pastu pusing2 KK about an hour. end up, balik ke rumah jam 1.30 ptg. i cooked then for our dinner.

1 comment

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

bila nak maik keningau plak? hehehe....