anak-anak ku

Alia

aku risau kan anak aku sorang ni. last week dah bawa p Rafflesia medical centre. dah baik dah a few days ago, skrg ni demam macam dtg balik. kalau kasi dia makan ubat, dia berpeluh. kalau tak... dia panas. aku perasan gak air kencing dia skit je. minum air suam .. minum gak. susu ok gak. makan ok. mungkin la cuaca terlalu panas. sampai dehydrate kan.

Nana

yang sorang ni plak, makin hari makin menjadi. aku pun tak tau apsal dia nak menguji kesabaran aku yang tak berapa nak sabar ni. aduh...nak marah selalu, aku kesian. tp tak marah dia macam naik minyak la plak. pening kepala aku. adik dia tdo kat baby couch, dia p masuk kat katil tu.. bangun kan adik dia nana masa aku n hubby solat jemaah. tak marah ke kalau jadi aku ? hhhhhuuuuuuu...

Ya Allah... tabahkan lah hamba mu ini ..
apa-apa pun.. sayang .. tetap sayang ...

No comments