Caught in camera!


hah! caught in camera! lia rupanya tukang sepah kt bilik! sabar je la mama ngan budak bulat sorang ni. buat sepah pastu tak reti nak kemas ye? amboi.. byk comel gigi awak ye lia...


Hm, mama tak cukup ke kasi lia makan sayang? Lia suka makan barang-barang tau. makan kertas la, benang la. makan dah makan, tp tak kenyang gak ke sayang? hehe. anw, this is nana and zara's playground. dalam bilik ni semua mainan dorang, and ada astro utk derang tengok playhouse disney. sepanjang siang, derang kat sini la, kecuali jam 2 ptg, sy dah bawa derang masuk bilik ber-aircon utk nap petang. petang sikit, aktiviti nana samada main basikal, atau papanya bawa naik motor. macam tu la hari-hari. kekadang tu, bawak derang p jalan2 dalam kereta. hari ni, kononnya nak bawa derang naik basikal (naik beskal makbapak then budak2 duk kt baby sit). tempat tak tau lagi. baru rancangan. kalau papanya tak bz la :)

2 comments

nanazack said...

dah mcm adam plak..skang ni adam pun duk kutip benda, pastu masuk dlm mulut...baru2 ni ms g beger king, ntah mcmne dia leh kutip simen2 putih kat dinding2 tu pastu msuk dlm mulut...uwaaaa!!! time tu gak aku ngamuk....mcm xcukup mkn je... :(

Effa M. said...

tu la... buat sakit jiwa kan ..? sabar je la....