First time sy migrain

Last nite...was so scarry...

Hubby balik dalam jam 4 ptg. masa tu sy ok lagi. tapi bila dalam jam 5 ptg, sy naik atas nak mandikan anak2.. kt tangga sy dah lain macam je rasa. pas tu, sy masuk bilik nana kemas mainan dia masa tu dah berbintang-bintang dah penglihatan mata ni ...

hu... terus sy turun balik, bagitau kat hubby. hubby suh duduk, while dia p ambik air. sy minum. duduk a few minutes pas tu sy tak tahan dah. mmg sangat mabuk terasa lari p bilik air and muntah ... huhuhu.............. :(

hubby suh rehat la smlm. probably coz sy dah masuk angin. tak cukup tidur malam. siang mmg full blast tak rehat dengan anak-anak je. then makan pun tak berapa lalu... kalau hubby ada baru sy makan .. kalau tak, sy bagi anak-anak je makan. sy takde selera. bukan diet.

mungkin badan dah tahap maks dah menahan minding set yang sy wat dalam otak. tak penat. tak lapar. tak mengantuk. 

i need rest.

 

No comments