friday.nitey


ha.. comel tak baby ni? ni lah baby onie (my pren baru bersalin pada 25th mac baru ni). second baby girl. Girl power. dia pun ada 2 org anak perempuan la macam aku :) hee.... congratulation onie. pantang betul2.. pasni kita wat reunion kena bawak 4 kanak2 riang. 2 vs 2.

friday nite. kami mulakan jjcm kitorang- p rumah onie dulu. melawat si baby and si ibu. takut2 nanti kalau malam sangat, derang dah tidor. kitorang ni kalau dah start berjjcm tak ingat dunia ...


then, kami layan c kakak nak ke 1borneo. nak main doraemon ( permainan doraemon tu dah rosak, tapi ada la beberapa permainan yang dia suka main). lepas dari situ, kitorang lepak kt pizza. si nana nak makan sup pizza. so, kami just lepaskan la hajat anak-anak dulu. mak bapak nya tak tahan nak makan fast food je. nak makan nasi gak.



bukan main si bulat sorang ni. dah makan pizza tadi, (dia makan kentang yang tempura tu dengan roti) dia makan lagi nasi goreng n telur goreng aku. hee... :) apa tak senyum dia lebar kan..



si kakak dah terbang bersama Thumbelina d fairy frontier ops sorry.. fairytopia. :)



No comments