i.isnin for indah.


inilah menu kelmarin petang. sekarang ni, hubby nak kurangkan mkn nasi waktu malam. jadi, sy pun tak tau angin apa yang bertiup, buat la hawaian pizza dgn sup mushroom (vono je). alhamdulillah .. ngapngap la jugak. nana n lia pun berselera. bawa makan kt pizza takde lak nak makan pizza. pizza mak yg nak hangus ni suke plak. teehee...


This is one of the sweetest moment in my life. glad to capture it! bila tgk nana suap lia. ahh.. soooooo sweet my big girl ni.. sangat sayang mama pada kalian berdua. lia pun sangat sayang kakak dia. i hope kalau dorang dah besar nanti dorang rapat and saling bantu membantu. bestfriend. i hope. i pray.


tapi biasalah kan, si adik ni sangat la kreatif dan lain dari yang lain. takde mainan dah kot kt umah ni... main masuk laci la pulak dia. sy ngan z pakat gelak tgk gelagat si budak masham sorang ni. dia masuk dia keluar. tak boleh keluar, dia marah dia nangis. hehe...

begitulah cerita hari isnin sy. belum lagi blog kan sepanjang hari. sepanjang hari jenuh nak menulis. :)

No comments