Keningau Here We Come

So. kami berpeluang jalan-jalan ke keningau kelmarin. sonok sangat. yelah dah lama tak ada long journey. cuma i decide not to stay over night kat tempat lain.. kalau boleh biar balik bermalam di rumah sendiri. sy rasa lebih selesa :) sangat lah sayang pada rumah saya.

kitorang pergi 2 kereta. sama-sama dengan sahabat kitorang inoi-nizam :). so, derang ni ada 4 troppers (4 boys) and not counting .. hehe. kitorang gerak dalam jam 9.30.

nak dijadikan cerita. kereta derang naik plak temperature nya. he. so, terpaksa kitorang stop jap kat tepi jalan ... tunggu kereta tu turunkan tempnya :).

tungtang2.. kitorang sampai kat keningau dalam jam 1. jalan ke keningau ni ok. tapi dia sangat curam. kiranya kitorang kena mendaki banjaran crocker then turun baru jumpa keningau. tu yg adventure skit ...

trip sangat la best.. anak-anak pun suke... cuba tgk muka derang..


kan betul.. saya kata derang suka... :)

oh ye.. sempat gak jumpa kak janna sat. sat je. lepas solat kat masjid dkt dgn rumah dia tu. singgah sat. :) thanks kak .. nana n zara dapat duit angpow :) uhuuu........

No comments