MAKS - Badminton


Chaiyok MAKS :) ni event persatuan yang aku join sekarang ni. hehe. sape tau diam-diam je la ye. hehe. aku nak join, tp malangnya aku lupa tarikh. so aku miss latihan la. aku betul2 lupa. mmg tak ingat hari. hmm.. byk sangat termakan semut kot. kat atas ni kak amy. boleh tahan dia main perseorangan. dia menang straight set ni! :) cayalah..

ni 2 orang pun tak kurang hebatnya :) cuma mungkin kurang praktis kan wati kan? takper.. tahun depan kita cuba lagi.... 

the good thing about this day is - nana got some time to spend with friends. boleh duk cerita2 dengan kawan2 dia. ni anak on of my friend. so, it's good. at least takde la nana boring. tp dalam depan tu macam sauna. panas giler.. boleh juga memecahkan lemak2 yang tersembunyi di badan i ni :)

No comments