me.n.z

One of my favourite song. sangat dekat di hati sy. it's sempurna by gita gutawa. bila dengar lagu ni mmg hati ni sayu dgn hubby and my daughters. this is what i feel about them. really love them .. tp, bila z dengan lagu macam ni, dia kata "jiwang indon". anyway, kami kan berbeza. dia rock kapak, sy RnB and modern skit. hehe.

what is so different about me and z, is that, i like to show my love to the person i love. but not to him. he showed me, but in the different way (of coz, kalau tak macam mana kita tau dia sayangkan) cumanya, cara tak sama. kekadang tu pandai juga sy muncung itik kan, sebab merajuk. tp sebenarnya tak payah pun sy merajuk. tau je dia sayang. huhu. saja. mengada-gada.

........
@@@

kau begitu sempurna
di mata ku kau begitu indah
kau membuat diri ku akan selalu memuja mu..

di setiap langkahku
ku kan selalu memikirkan dirimu
tak bisa ku bayangkan hidupku tanpa cintamu

janganlah kau biarkan diriku
takkan mampu menghadapi semua
hanya bersamamu ku akan bisa...

kau adalah darah ku
kau adalah jantung ku
kau adalah hidup ku
lengkapi diri ku
oh sayang ku kau begitu ...

sempurna...

No comments