nak.nak.nak


sy sangat teruja dgn jam ni. bum. huuu. tgk kat catalogue amway smlm. ada kakak jiran kt rumah bawah kasi tgk. terujanya. wishlist nih. hehe... agak-agak ada tak org nak belikan ? i want this. i want this! hehe..

p/s: mudah-mudahan org "tu"baca post ni. dah sms dah kat dia. takde respon. kita guna cara ni plak. hikhikhik :P

3 comments

nanazack said...

bagus2...aku pun slalu bg hint kat blog...mula2 rajin gak dia bc blog aku, tp skangni mcm dh jarang je bukak blog aku...mcm dah tau2 je...so, aku plak kena cri jln lain plak...hahahaha

Effa_zizi said...

aku tau dia selalu gak skodeng blog aku.. hahaha...

tapi tu lah kan... susah tul nak minta ni tau... kalau tak nak dia belikan lak.. huhu.. (tak bersyukur punya isteri) hahaha..

tapi na, best ada income sendiri kan? dpt gak beli apa yg teringin...

uhuhu...

aku nak tukar status dari SAHM p WAHM ... :)

Effa_zizi said...

aku tau dia selalu gak skodeng blog aku.. hahaha...

tapi tu lah kan... susah tul nak minta ni tau... kalau tak nak dia belikan lak.. huhu.. (tak bersyukur punya isteri) hahaha..

tapi na, best ada income sendiri kan? dpt gak beli apa yg teringin...

uhuhu...

aku nak tukar status dari SAHM p WAHM ... :)