On saturday...

on the mark..

get sett.....

.
.
.
.



tada....... my blueberry cake is done eaten! en. Z minta buat blueberry cake ni, jadi utk tidak menghampakan dia, aku wat la cake blueberry ni. loyang kecik je. suku bagi jiran depan, suku jiran satu lagi. and half of it simpan kat fridge. buat makan masa supper atau high tea. today, i'm planing to shop and buy things utk wat salad kentang. macam sedap la pulak salad tu.. hmm.. :)

its Saturday and Z is not around ( ada vips datang lagi ) boring betul. bukan boring pada en. Z atau pada vips tp boring tak tau dah nak wat apa ni. i do understand but well, as a woman.. i do have feelings kan. huhu. oh well, it doesnt matter, he's working anyway... 

3 comments

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

bila la kita nak pegi minum2 nih? dgn anak2 pon ok..biar havoc skit,hihihi.

E Z. said...

tu la kak.... hubby kata nak cuti ni.. dia nak release down the tension. mungkin la kami ke keningau then balik labuan. will text u later to confirm k. hehhe.. tak sabar nak jumpa. after 2 yrs...

E Z. said...

tu la kak.... hubby kata nak cuti ni.. dia nak release down the tension. mungkin la kami ke keningau then balik labuan. will text u later to confirm k. hehhe.. tak sabar nak jumpa. after 2 yrs...