petang ku...

hah! at last... selamat gak aku abiskan mengatur, menghias, mengemas blog aku ni. keje aku dari pagi tadi. since hari ni saya bercuti masak (masak nasi dan sup telur je) utk anak2. makanan utk hubby n aku - mee kari sy masih ada lagi. bukan pasal tak sedap, tp smlm, hubby dengan baik hati bawa kami makan SUSHI KING :)

it's not that we are japanese food lover. we are started. mmg tak penah p SUSHI KING langsung. so, smlm, ingatkan nak p tapau je kan (sekalinya, kt 1B la...) so, terpaksa la kuar... thanks to kak janna for the info about the place n the menu. eheks. tried to smoked salmon. it was.. yummy!

masa tgh try-try mkn sushi yg berjalan-jalan kt rail dia tu, (smentara tunggu order ala-carte) tetiba, zalee n mieza (sis lin's brother) lalu tepi kami, nak cari tempat duduk. derang pun tak sangka jumpa kami. (kami lagi tak sangka) eheh. so we have dinner together-gether. have some chit n chat. laughs n jokes. was GREAT!

the kids is sleeping. peaceful at last. mesti paksa derang tido petang. kalau tak mmg buat perangai menjelang jam 5. masa tu papanya balik. mana nak layan derang, mana nak layan bapaknya. huhuhu...

mak aku call tadi. bgtau pasal pakcik saudara aku (pakcik Arshad) baru meninggal dunia. Innalillahiwainnailaihirojiun... Al-Fatihah utk arwah.

so i guess that's it for now :)

No comments