Sleeping.Princess


Lia... sleepy head. Lia mmg senang nak tidur. kalau dah mgantuk just masukkan Lia kat dalam katil pink, bagi lia 'dibo' and puting lia akan cari masa sendiri utk tidur. :) easy Lia...


nana, kalau nak tido suka manja-manja dulu dengan mama. nak minta peluk la, minta cium la. kadang tu, mama layang. kadang tu... mama terpaksa tolak permintaan nana sebab adik pun nak tidur jugak. sori sayang. tapi mama sayang 2-2 sekali. cumanya, nana dah BIG GIRL kan ? and nana, now you still curi2 nak puting n gigit jadi. sabar la mama ni. tahan diri tak nak marah nana ..:(

No comments