What's Up With My LOOK!

Salam. Ha.. sy dpt satu berita sensasi lagi ada bau duit ni. heheh. kalau selama ni kita search kt web seperti Yahoo! dan Google... kita search for free kan? tapi macam mana kalau kita search and at the same time kita dapat duit ? hehe.. best kan ? 

dapat dari blogger ternama (hehe, puji biar lebih skit) mamaqish. mamaqish ni mmg aktip dalam dunia blog ni. selalu update blog dia dengan sales (tp sesemua sales tu kt semenanjung. kita yg dok sabah ni dok tgk je ok ;>). setiap kali kita search kita akan di bayar share sbyk $0.22. tapi dalam sehari limitnya hanya 5 kali search. lebih kurang macam tu la.. sy dah register. register pun tak susah.

masukkan emel add and password. and that's it! :) klik kat sini utk register

daaa.............

2 comments

Dev said...

yang ni scam laaa... diorang ni sukaje tipu.. kite buat tapi tak dapat duit.. tunjuk je kita ni buat duit...

Effa_zizi said...

ye ke? hehe... tertipu la pula.. thanks..