Good Friday, Great Saturday


Friday :

tak tau dah nak kemana bawa anak2. since a day before that kami dah jalan2 ke papar. a small town. best juga la kat tempat tu. jumpa pasar, kami stop jap tengok2 kalau ada ikan yang fresh. mmg rezeki. ikan kerapu, kerisi, temenung.. semua fresh2.. baru naik..

kami stop gak dekat tepi jalan depan kedai furniture yang besar dkt dgn simpan keretapi tu beli bunga kertas, pokok cili, pokok limau purut, bunga pukul sembilan n tanah bakar (tanah baja). nak start gardening dah kt depan umah. hubby la yang gardening. saya pilih je bunga apa yang saya nak. dia tolong tanamkan. kalau harapkan saya, bunga plastik pun berabuk.huhu.

Saturday :

memandangkan jumaat dah berjalan2. sabtu kami lepak kt umah. tu yang bukak swimming pool kat belakang. entertain anak2. kesian kt dorang. tak kemana-mana. happy la si kakak. adik nya pun tak kurang :)



consentrate tul main tu. tak nampak dah mama dia. lepas je mandi, pakai kan baju, terus bagi susu. masukkan dalam katil pink :)


eh.. buat apa tu ?


oh... baca buku dulu... baru nak tido :) hehe..

sekarang sorang dah tido. nak layan yang sorang ni lagi ...


No comments