idaman kalbu

tgk la anak dara saya sorang ni. bukan main lebar senyuman dia. dah lama dia idamkan barbie doll yang ni. dia ada barbie doll dah.. tp dia nak gak yang three musketeers ni. huhu. sabar je la. sampai termimpi2. sampai nangis kat kedai. kitorang tak belikan mulanya. tp kalau dah termimpi2 tu, nampak sangat dah lama keinginan dia kitorang ignore. so, utk tidak menghampakan dia, belikan lah idaman kalbu nya ni.

untung ye jadi anak zaman sekarang. dulu2 org2 kaya je boleh dapat barbie doll. kalau takat macam sy, sy telan liur dah lah.. hehe. tp budak-budak dulu takde la demand ek. hehe (puji diri la tu). anyway, nana sangat jarang dah beli mainan. since papa dia ada ni, kitorang bg dia more to spending time together. beli mainan bila ada masa je. bukit pun boleh rata ooo kalau tiap minggu nak mainan....

 all for one ... and one for all ... :)

3 comments

Siti said...

anak permpuan mmg suka sgt ngan patung barbie.everything about barbie..sama la ngan jannah n batrisyia tu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cenyum lebar anak dara zizi ni..
aisey, pasni tdo ngan barbie la plak..
my Alya kureng suke barbie ni..
yg die salu 'hantu' time tgk set menan masak². ntah wape set dh somi beli. penuh dh bakul brg² menan die saje. x larat nk simpan. kalo leh convert yg realnyer oret gak..hihihi..

Effa_zizi said...

siti : pengaruh tgk cerita2 barbie kot kan.. hehe.. menyesal tul kenalkan dia ngan barbie.. heee...

leily : dia mein kat masak2.. tp kurang skit. kalau ada kawan, br dia nak main .. kalau dia sendiri2.. dia tgk barbie.. pas tu belakon jadi barbiee...