hujan sepetang

Akhirnya bertemu dengan template yang menguja hati utk terus berblog. sy ni berblog ikut mood dan rasa. kalau mood takda... tak jalan idea. tambah-tambah hujan macam ni. tambah-tambah si cilik lia mgacau kt bawah meja komputer. bila nak berblog kalau macam ni? hehe..

antara benda yang menarik yang sy buat sepanjang sy SENYAP ni kan, p wilton class. :) sangat best. sangat menguja. malangnya tak dpt "done" utk abiskan ke-4-4 course wilton tu. pegi yg course pertama saja. akan pegi lagi utk sambung course seterusnya. tunggu la alia besar skit. nana tu takde masalah. bukan alia bermasalah, cuma kesian la dekat c kenit. ishk ishk ishk.

masih byk benda yang nak di buat tak tercapai lagi. perlahan-lahan la kan. since sy pun kena take care umh dan keluarga dan 2 budak kecik ni, so, i take 1 step at a time. biarlah slowly, perubahan, tapi yg penting ada bergerak ke depan.

ttg famili, mendukacitakan skit. tatau macam mana nak story. tp sedih la juga. nanti lah bila semua sudah selesai, pasti akan tertulis di sini. dengan izin ALLAH. 

No comments