i dont understand.

i don't know how to put this into words.
when some ppl don't really like you, they just stab u and kick u away.
that easy.

but not for me.

i m not the type of person who easily hate , dislike or "sound" ppl suka-suka hati. i ain't an angel though. just that, tak best la nak tak suka, nak benci, nak iri hati, nak kacau privacy orang atau masukkan pasir dalam periuk nasi orang. BEST SANGAT KE buat benda-benda macam tu?

tak faham kan? dalam bahasa inggerisnya... "I DONT UNDERSTAND".

sy tahulah kan, sy ni belum profesional lagi dalam bidang yang sy sedang minati. tp sy tidak pula nak iri hati atau nak kacau orang. sy buat hal sendiri je. salah ke?

sy kurang bercampur dalam komuniti ni (kira bercampur la juga sy ni, takde lah kera sumbang sangat. ada time, ada rezeki, ada lapang, sy join, tp if family matters ada, mmg family comes first.. very sorry). tp kalau nak berjalan2 ke 1B atau nak dok bertenggek bercerita2 ni sy kurang ada masa. bukan tak berminat :) maklumlah, sy ada 2 org anak kecil yang masih perlukan perhatian dan masa dari sy. sy bukan ada maid. rumah pun kena urus, suami sy balik nak makan. kain nak basuh. takde masa sy nak ambik port hal orang atau nak propaganda macam ANDA (yang berkenaan).

come on la. kita ni dah bertamadun. walaupun anda takde sijil atau ijazah, tak semestinya ANDA bodoh kan? buat apa la nak cucuk2 jarum kt orang, nak provoke orang... adoi... takde keje namanya ni. walaupun anda SRT, tak semestinya ANDA tu takde keje. byk kain anak2 yg nak di cuci, suami tu nak di jaga ... hmmm...

I don't know how to smile back to the backstabber... anggaplah entri ini sebagai...

LEPAS GERAM. sekian.

3 comments

me... said...

sabarlah..rambut sama hitam tp hati lain2...

me... said...

sabarlah..rambut sama hitam tp hati lain2...

me... said...

sabarlah..rambut sama hitam tp hati lain2...