jaga hati

Nak menanti idea datang mmg susah sangat. tatau la apsal sekarang ni (sejak dah kawin , responsiblity, anak-anak, masalah keluarga) amat susah nak update blog. takut sensitivi terganggu atau privacy tersasar. takut-takut gak apa yg sy tulis atau tertulis menguris. ye lah, dah kawin kena jaga banyak hati. : )

Tapi sebenarnya sepanjang sy ber"kerja" di rumah , hati aku sememangnya berkata-kata di dalam hati. cuma nak di luah tu satu masalah besar. nasib baik ada hubby , ada lah juga masanya  hubby pun tak larat nak dengar luahan hati sy ni. cerita-punya-cerita, paling-paling dia senyum je. : ) he...

5 comments

nanazack said...

:(( nak nanes lg....

Blogwalking said...

Norf kan ni?

:d

Effa_zizi said...

nana... nape nana... adam dah ok ke?

blogwalking.. ye saya.. NORF.. sape ni? ehhehe

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah..sungguh cantik template baru nih...

fa....takmo bajar ke cemaner nak wat entry with password ? hehehehe

Effa_zizi said...

ah kak ni kan...
tunggu ahkak janna saya antar emel kan kan kan.. kata nak antar... uhuhu... dalam hati ni ada cinta, ada taman, ada benci ada geram.. cepat2 le antar.. dpt kuarkan yg terpendam nihhh.. huhuhu