semasa

 oleh kerana takde gambar baru... layan gambar 2 anak bucuk ini :)

I don't have any recent picture to share. masalahnya usb N95 aku sedang missing in action. ntah kat mana aliya letak tatau. sekarang ni kalau ada benda yg hilang semua cari budak kenit ni. mentang2 dah dapat kaki dia kan, mmg ada je projek yang dia buat. sekali tu, hp my mom missing, end up, kami jumpa dalam kotak d bilik gym kat bawah. adoyai. pening kepala nak cari arah bunyi tepon tu.

anina pula sekarang tak byk benda nak diuruskan. asalkan dia dah mandi, makan, dia tau cari hiburan sendiri ; samada buka astro (channel playhouse disney) atau tgk koleksi dvd barbie dia. mmg hari2 macam tu. kadang2 dia pandai la dia cari buku dia, cari color dia, dia mengkaler atau menconteng buku dia. tapi sy dah ajar tidak sekali2 menconteng dinding atau mainan. lebih2 lagi harga kerajaan...

tatau apa lagi nak di hapdet kan ... nanti tulis lagi :) da...

2 comments

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

eeiii...geram betul ngan si liya..hari tu tak berpeluang nak dokong dia....tu tgh dok belek apa la sampai juling bijik mata liya..cuter jek.....hihihhi...kiss kiss....hug hug from acik janna

Effa_zizi said...

mmg kak. sy pun tgh geram sangat kt dia. bukan geram pp dia.. tapi geram dengan "kebaikan" dia.. adui... tak larat rasa badan.. huhu..