akhirnya... swiss roll

Akhirnya, akhirnya, akhirnya. kenapa sy stress kan "akhirnya" ? sbb bf sy dah naik mrajuk dgn sy sebab dia asyik beli swiss roll kt kedai. sedangkan dia dah beli macam2 keperluan utk wat kek. sy tak reti wat kek. jadi, sy tak de semangat (baca: wat kek pun kena ada semangat tau!) utk wat kek ni. tapi hasil melawan mental, sy akhirnya berjaya (baca: buat kek yg tak berapa nak jadi) tp sy puas hati la juga. :) huhu... AKHIRNYA.............

anyway, swiss roll sy ni patah. masa nak gulung, dia patah. tak tau teknik mengulung dengan betul. nak guna method apa. kita baru kali pertama buat, Guuuuluuuung je la kan. tp rupanya ada teknik dan cara yang betul. ni kek saya mantap sebab sy gulung n tekan. huhuhu.. hantam la labu, asalkan bergulung...

nana & lia yang habiskan.. papanya happy sebab dia pun suka and anak2 pun suka. sy sangat happy :)) hehehe...

4 comments

dinie said...

yummy..ini rupenye yg aku x sempat mkn tu..hehehe

enz said...

yea.. inilah dia.. hehehehe

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

adoii.....sadapnya kek gulung....cun melecur!heheheeh...

enz said...

kak janna... sy buat kali kedua dan ketiga... BANTAT!!!!