alhamdulillah..

hampir 80% dari kekusutan yg melanda diri sy hampir lerai. after a very detail conversation, sy rasa apa yg terjadi pasti ada hikmah. takde yang sy ingin sesalkan. kita manusia biasa :) kepada yang berkenaan .. Allah merencana setiap sesuatu yg ingin DIA ajar kita. mungkin sakit kan masa kita belajar.. tp sekurang-kurangnya kita belajar dari kesilapan diri maupun org..

ok... ttg nana pula. td dah buat further check d RMC. scanning KUB (kidney and bladder). senang cerita, Alhamdullillah. di permudahkan urusan. tak ramai kt tempat scanning tu... and dr yang check nana pun ok. DR. VAMSI... kt scanning centre ni kena bayar RM80.00 ... dan result scaning tu terus dapat.

lepas dari SC tu terus p bawah kt DR J. pun tak ramai org. (org mmg ramai, tp aku rasa jumpa dr. lain kot). so, DR J dpt sample air kencing nana n result scanning tu, dia nampak sangat happy. dia cakap...GOOD GOOD... i like this. hehehe..if the result turns negative, there's a lot of explanation i have to tell you and further things to say and do.. with this result, it's simple :)... alhamdulillahhhhhh.........

so, nana is OK! ~ cian anak mama sorang nih.. adeeee je. cuma nana dpt ubat sapu utk rashes kt tangan dia. so total byr kt DR J is another RM34.

lepas dari RMC, kitorang heading to karamunsing. boyfriend sy nak cari game dia lagi. layan je la. kt sana cari2 .. TERpegi signature plak. nampak barang baby, terus kami teringat jiran kt yg hok bawah skit tu, macam dah bersalin. jd, kitorang beli la sumthing utk baby tu.. :) beli bantal n pillow set je .. lagipun kitorang tak tau baby boy or girl.

lepas dari sana, kitorang beli tapau nasi campur utk kitorang n mcd utk anak2. makan kt depan tanjung lipat. saja nak cari kelainan. nak makan kt kedai, alia dah mgorok.. hehe.. jadi dok la dlm kereta. hujan pun start dah masa tu. lepas dari situ baru la sy p BAKE WITH ME kt inanam... tapi sebelum tu nak mencari tempat cocok duit .. punya la susah... macam2 hal. tak dpt process la, mesin rosak la.. adui... pening pening...

dpt la beli sedikit preparation utk .... ha.. ada suprise... :) nanti kita cerita pasal 'project x' di lain entry k. sy nak mgorok duluu.. sambung tido... nyte~nyte.........

6 comments

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah...sangat seprais laa..apakah itewww...? :)

dinie said...

Alhamdulillah nana xde pape.. hope 2 u all again..

nanazack said...

alhamdulillah :)....

Anonymous said...

sabarlah..setiap masalah tu, ada jalan penyelesaiannya....uitt..lg 20% blm selesai lg ke????

Anonymous said...

sabarlah..setiap masalah tu, ada jalan penyelesaiannya....uitt..lg 20% blm selesai lg ke????

Anonymous said...

sabarlah..setiap masalah tu, ada jalan penyelesaiannya....uitt..lg 20% blm selesai lg ke????