Banci Penduduk 2010.

last entry sy dah janji nak buat the next entry is a better entry. a happier entry. walaupun takde yg sgt mgembirakan hari ni, sy takkan wat entry cerita sedih. jom kita cerita pasal banci penduduk 2010.

i think last wednesday, ada 2 org. sorang lelaki, sorang perempuan. muda. sy rasa umo2 adik sy. sy ingat bf sy balik keje (jam 3 masa tu), rupanya org len. then, dgn muka yang sgt penat dan sgt (memberi kasian), derang minta kerjasama utk menjalankan banci. huhuhu (muka sy mula2 macam kureng, sbb dah tune nak berehat ambik nap jap..) huhu...

so, sy jemput la durang berdua tu masuk. so, start la durang tanya soklan2. macam2 soklan. antara soklan ...
ada peti sejuk ke tak, microwave, penghawa dingin (air-con), ape lagi ek. taraf pendidikan... tahun lalu sy dok kt mana. 5 tahun lalu sy dok kt mana. huhuhu (hampir tak ingat).. terpaksa call my boyfriend to remind me again .. where was i 5 yrs ago.

tapi kesian kan kt durang yg buat banci ni. jalan kaki.. panas2.. jadi sy tak sempat nak wat air, sy bagi la durang minum susu kotak dutch lady strawberry nana... *dengan harapan derang tak pengsan dgn cuaca yang panas...huhuhu..

No comments