Birthday Part Deux


nak tau kt mana encik suami sy melanja sy makan masa birthday sy? inilah tempatnya :)) sangat suka. kawasan ni dkt waterfront kk. mmg nampak macam lain la kan. macam bar style. tp kt sini ada makanan western seafood. harganya ... sy rasa effortable , and u will get what u want to eat. I tell you the food is really really really nice...


kt depan - depan dah letak tanda tu ek... jangan risau, sy minum air suam je. hehe. kt sini mmg ramai tourist.. org putih, org jepun... mmg ramai.. ada gak org kita. sebelah kedai ni ada kedai thailand, sebelah lagi, coffee bean...


ni gambar kt kawasan makan .. so, tempat tu mmg depan sunset. romantik la konon. haha. nak romantik macam mana, encik suami terpaksa melayan anak2 jalan2 tepi tu sebab lia dah start cranky. dia boring dok kt baby chair. nak pakai gak kakinya.. so, tak leh nak lepas, kang terjun kt laut pulak. terpaksa bawa berjalan2.... so tinggallah sy sorang menikmati... jeng jeng jeng...


Grilled Prawn... hehe. sebenarnya ada order 2 dishes lagi, ada kupang n smoked salmon. mmg sedap giler. tak sempat nak ambik gambar. (macam rasa pelik lak, ambik gambar makanan kan) nampak sangat kang org, aku ni nak letak kt blog.. hahahaha...

anyway, this is one of the thing that makes my birthyday is a perfect day. thank you encik suami sebab melanja sy makan semperna birthday sy... hadiah tak per.. sy mmg tunggu "zanussi" dari awak bila-bila darling. bukan birthday sy pun, sy terima dengan berbesar hati .. hehehe...

thank you.

No comments