Selamat Ulang Tahun Buat.... Diri Sendiri :)



Tada..... okie. sy mulakan dengan ucapan hari jadi buat diri sendiri. Selamat hari ulang tahun yang ke - tuuttt rahsia.. hehehe.. buat diri sendiri. tak nampak macam kek birthday ke? hehe. mmg pun. ini kek marble hadiah dari kawan baik sy Azura (thank you wawa)... sian kt dia, nak celebrate kan birthday sy, jadi dia bukan sy kek marble. mmg sedap. hehehe...



















ini pula, kek yang sy buat sendiri utk diri sendiri. hehe. dah lama tak makan cheesecake. teringin, jadi try la wat utk diri sendiri. selain dapat gak merasakan kepada kawan2 yang minat cheesecake. cheesecake ni bukan semua orang suka .. tp pada penggemar... mmg tak lepaskan peluang. betul? hehe... next time nak wat kek chocolate la pula utk diri sendiri. boleh je kan...

Alhamdulillah, sy dah berusia 19 tahun campur 10 dah. Syukur dengan kehidupan yang sy lalui. Terima kasih kepada yang wish sy pada hari tersebut. pada yang tak wish tak per.. tp terima kasih juga kerana menjadi kawan sy selama ini. yang penting dalam kehidupan kita yang semakin berumur (bukan tua k) ni, kita kenalah semakin matang dalam menilai sesuatu dan membuat keputusan atas setiap sesuatu. umur meningkat, amal pun patut meningkat sama ye puan effa :) anak pun dah 2 orang, jadi takde maknanya nak melayan perasaan. life must be go on.. move on..

macam - macam perkara berlaku dalam tempoh kehidupan hampir 3 dekad. hmm.. achievement?

1. married
2. ada anak 2 org
3. pandai masak la skit2.
4. ... errrrr???

takde kan.. ok.. sila isi tempat no 4 itu tahun depan ye puan effa. pastikan dalam tempoh 365 hari mendatang, ada lagi achievement. :) ada bran ?? :))

3 comments

dinie said...

hehe..hepi belated bday ye...sori sgt2, aku mmg xtau bday ko..hahahha..hepi jd tuo k..dh sebaya aku nih..haha..
aku dh xdok lame2 dpn pc dh skang, mcm ko la..lyn anak2..hehe
c u later..

enz said...

ye.. tu la pun keje kita. ni pun hapdet blog selepas waktu kerja.. haha(lepas anak2 dah tido)...

nanazack said...

happy belated bday effa...aku pun xtau bila bday ko...baru xonline sehari, tp byk giler ko update entry...mcm dah berminggu2 aku xonline...hihihi...

anyway, smoga dipjgkn umo, murah rezki, sihat tubuh bdn, n kekal bahgia hingga ke akhir hayat .... Aminnnn :)