What is so special about today ?

1. its friday. and friday is 'penghulu segala hari'..

2. its 2nd july!!!! the DAY!

sebenarnya hari ni ada dinner. first time nak p dinner dengan hubby TANPA anak2. Ya Allah apa la jadi dengan anak2 dengan babysitternya mlm ni... risau juga saya. terutama pada alia. nana tu dah ok dan dia faham. tapi alia ni... hmmm... c bulat saya... :)

dinner ni dah d postponed dari bulan lalu .. (eh macam 2 bulan... tak tak.. sebulan lebih yg lalu). and dcancel pun masa tu last minute. dah beli baju dah masa tu... sekalinya baju yang sy beli utk dinner itu telah TIDAK dapat dipakai... kalau sy pakai macam er,, oh.. jgn dibayangkan. bergumbiralah anda sekalian tidak tgk sy pakai baju itu. hehehe... akan kurangkan berat badan lepas ni! mesti!...

CUBA ... utk jadi diri sendiri... utk wat biasa2.. utk enjoy ourselves. tak nak stress dgn enviroment yang sememangnya sangat mengstresskan ... tak kisah la org len glamer macam mana.. hehe.. tp malam ni sure ada yang macam artis :) hee.hee.. oklah tu... bila lagi kan nak melaram kan.. tp sy tak la kot. hee.hee. hubby kata let just enjoy the scene n the food. lets take it as a day off without the kids. just you and me :) hee...."

think positive.. think positive..

3 comments

nanazack said...

wah...ko g ek mlm nie...hehe..aku x g la...adam pun baru baik demam nie...huhu... mlm ni glamer sakan la nmpknye...hehehe...jgn lupa upload gambo ye...

p/s: lama dh x g dinner mcmni....huhuhu

Anonymous said...

i know that dinner
ha...ha....lucu je bila ingat tis kind of dinner

as ur inche huby said"enjoy je la d show n d food"
once in a while kan.........

xyhie said...

ohoho....
lupa tulis thats me

xyhie