c'est la vie ~ nasi lemak


i dont know about u all, tp kitorang klu kt umh ni, kalau dpt pekena nasi lemak mmg terus mengantuk la selepas tu. penangan nasi lemak. weekend, mmg cadangnya tak nak keluar mana-mana, since kitorang nak lebih banyak spend masa d rumah. tp mmg betul lah, doa kami di kabulkan selepas panggilan telefon, suh hubby p opis lak hari sabtu. huhu. haru...

jadi, sy teruskan la projek nasi lemak d hari sabtu. my lil brother langkah kanan. so, dapat la dia makan nasi lemak sy. tapi bersyarat... tolong belikan santan n daun pisang kt pasar dekat dgn umh sy ni... hehe.. terima kasih...

begini lah hidup. c'est la vie. this is life. mmg time cuti, bonus, tambah gaji... kita happy gile. tp kalau time keje lebih, kena panggil, kena detail, kena pancung, kena tenyeh atau kena tai chi, sure.. kita benggang. betul tak? hehe.. tapi inilah hidup. bersyukur dengan apa yang ada, berharap yg terbaik utk apa yang mendatang. ameen... anyway, sy tak marah pun kt hubby, walaupun dia terpaksa kerja pada hari sabtu. dan hari ahad. walaupun hati ini... uwaaaaaaaaaaaaaa..........................................................

No comments