July Dalam Kenangan..


exactly sebulan yang lalu ... ini akan menjadi malam kenangan bg sy. kenapa? sbb ini adalah first time sy rasa sy isteri kepada navy man. sepanjang hampir 7 tahun of marriage, sy mmg tak penah hadiri majlis formal2 macam ni. hehe. tapi mmg stress gila pada mulanya. sebab sangat kaku kan, so tak biasa. tp bila dah nak abis tu seronok, coz majlis dah nampak sedikit longgar. anyway, mmg fun. espeacially, terasa ini breakaway sebentar dari rumah dan anak-anak. hanya hubby dan sy. hehe.

tak tau la kalau next year ada lagi ke tak. kalau ada ada rezeki nak pegi ke tak. tak tau kan. semua tu rezeki. tapi sy mmg looking forward nak p lagi. hehe. walaupun makan tak kenyang mahal plak tu  ...

No comments