Perasaan ?

Bila bercerita tentang perasaan, semua orang mesti ada rasa yang berbeza. ttg saya, saya pun ada perasaan cuma tak reti nak luahkan. DIMANA? dan PADA SIAPA? terutama kalau-kalau perasaan melibatkan cerita rumah tangga atau keluarga terdekat.... uhuu uhuu...

paling-paling , busuk-busuk mmg sy akan story morry kt my m-i-l. but of coz, tak semua sy akan keluarkan, must always keep to my-self gak. and of coz, tak semua yang sy story tu my m-i-l akan faham. oh well ...~

pada kawan-kawan, sy lebih suka bercerita cerita yang best-best. kalau sy sangat rapat mungkin la sy akan bercerita pada dia, tp cerita pun cerita masalah yang dah selesai. dah berlalu. klu cerita yang tak selesai lagi, tak tau macam mana nak cerita.

tak mo la cerita sedih-sedih kt blog ni. nanti ada cerita best-besties sy update.

2 comments

dinie said...

happy2 kan dirimu...

anyway xjd korban rabbit, xde org ble sembelih.. =)

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

owh..kat blog akak,akak tulis sumer..yg best..yg tak best..hehehe...tp yg tak best pon tak citer habis...citer sipi2 jer..