Macam-macam versi Effa

2-3 menjak ni idea terbantut. tak tau nak update apa d sini. idea Cik Ahlami utk buat dot dot tu ok gak. tp sy buat number la ek.. hehe..

1. sy batuk. mmg kaw kaw punya batuk. tak per. sy redha kerana nak ni nak sucikan dosa-dosa kecik ek (er.... dosa besar??) mudah-mudahan di ampunkan hendaknya...

2. pejam celik, pejam celik, dah 7 kek lapis sy buat dlm masa 4 hari. hari ni nak wat satu lagi. sebenarnya ada 3 lagi kek tak siap... tp butter dah kehabisan. jadi kena p beli sat gi. telur pun tinggal 3 suku tray .. huhu... gila kentang... :)

3. Akan berangkat balik berhari raya ke Labuan pada petang 9hb. Happy? erm... less than a happy. but not sad either. confuse punya feelings.. so, abaikan ye. sy gembira dpt berhari raya dengan suami dan anak-anak, mak sy, adik beradik, melawat kubur arwah ayah.. but there's sumthing missing this year...

4. jiran-jiran lorong rumah sy hampir sunyi. semua balik raya .. huhu.. jiran sy pula pindah hari ni....hmmm..

alamak jammed lagi... erk. jammed kt otak. tak boleh berfikir :) time to bake cakes some more...

ps: kak janna ... sy hutang kek lapis ye? nanti sy buatkan utk ahkak nanti... beraya kt umah sy nanti, terus tapau ok? hehehe... aci la ek...

1 comment

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

ala..tak per,nanti ai nak pegi umah u I let u knoe..ok ? mmmuaaahhh! sayam effa..... =)