Time to change

Salam to all.
huish.. dah lama sangat sy menyepikan diri. macam biasa mood utk berblogging is missing in action. lepas dari kepenatan balik kampung KL, sy terus meneruskan kehidupan macam biasa dengan rutin d rumah yang tak pernah akan habis. dengan anak-anak yang semakin-makin-makin-makin panjang akalnya. huhuhuhu...

but...
I have a news. hah!
since, sy ni jadi telinga kepada beberapa kes dan masalah keluarga, sy tetiba 'awake' utk change myself;
since, suami sy juga memberi sedikit sebanyak komen ttg kehidupan cinta selepas beranak 2 ni;

guess what?

I NEED TO CHANGE and I NEED TO MAKE OVER MY SOUL and MY EVERYTHING.

Tak boleh nak ingat sy sentiasa muda dan suami sentiasa syg sy SEADANYA. sebb dia manusia biasa, boleh berubah kalau tidak di layan dan di tarik perhatiannya (cabarannya di sini, jgn sampai tertarik perhatian orang lain) ahahhaha...

anyway, i did some changes. and alhamdulillah... walaupun sedikit remeh..  :) heehee..

tp tak dapat nak share semua kat sini... kang ada yang suh sy stop blogging kang.. pesanan penaja di sini, marilah kita merubah diri kita kepada sesuatu yang lebih baik.

tips :
1. jaga makan
2. jaga penampilan di depan suami
3. jaga diri

daaaaa................... :))

3 comments

Janna Wan Muhammad said...

ala..share la....ai pon nak wat jugak,ilmu tokle kodokut...hihihi

enz said...

1 tips at a time.. hehehe... :))

Janna Wan Muhammad said...

ok yang!