GA- Anniversary Give-Away.... [Sticky MODE.. sila scroll ke bawah utk entri terbaru]


Syarat2 nak join mudah je :



1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..



2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

3. Tag 2 org kawan anda..



4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..


Hadiah2 yang di tawarkan :

Hadiah utama : Size P2 -M


Hadiah Kedua : Size P2- M

Tarikh Tutup : 26 November 2010

Ucapan : Sy sangat suka bulan november. Macam sweet november gitu. Anyway, Selamat ulang tahun perkahwinan buat Ana. Such A sweet Family. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat. Kehidupan tidak selalu indah, tapi percayalah itu lah kemanisan dalam kehidupan.

Good Luck Dear Anna.

And the Tag Goes toooo........

1. Dinie
2. NanaZack

:))

Come guys.. let's join!

6 comments

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gud luck!!!!
nk try join gak la, kenan tudungnya yg shantek itew.. ;-)

Effa | Mama FZ said...

yea.. betul.... hehehe.. tudung itu sangat cantiikkkkk kan...

hamzah ian said...

kalau lelaki?? hadiah tuk laki??? hehehe

Effa | Mama FZ said...

lelaki .. hadiahkan tudung tu for your women laa....

Ida Fahani said...

waaa...best2...

Ana Suzana said...

TIMA KASIH YE SBB JOIN..alamak, tercapslock lak..kikiki.. moga berjayaa