Cerita Basi @ Secret Recipe

 Bestnya kek-kek di secret recipe... Yummy.

 Alia dah berkira-kira nak kek yang mana satu untuk hari jadi akan datang ke?

 Ini aiskrim McD. Dia nak juga aiskrim McD. Walhal aiskrim di Secret Recipe lebih sedap dan bergaya. Tak gitu? Ada banana split lagi. Tapi tak mengapa. Anak saya penjimat orangnya. :)

 Lepas habis saja aiskrim, dia minta lagi sup cendawan. Bersemangat. Tapi lepas habis tu, terbongkan...
.
.
.

.
.
.


.
.
.




Budak sorang ni pula, tak pandai habis-habis. tak pandai berehat dari makan. sampai aiskrim dah abis pun sudu pun jadilah...

ps: Tak pasti tajuk sesuai atau tidak. maksud tajuk, cerita ini adalah cerita 'weekend' lalu dan sudah basi... BUKAN cerita makan basi di secret recipe ye... :)

4 comments

NM02 said...

SR... feveret saya dan hubby. indulgence... huh, sangat terliur ketika ini.

Effa | Mama FZ said...

sy suka makan asean food dia.. and condon bleu... yg kek2 ni kureng.. sebab cepat muak dengan kek... hehehe.. selera je lebih, pas tu sy tak makan abis pun...

Janna Wan Muhammad said...

tak penah lagi terai makan menu SR selain kek2 ni Fa..sedap yer?

Effa | Mama FZ said...

kak.. the food is OK.. tapi kalau turun KK, kt 1B.. p kt homes... cheaper and better food ! :)