Desa Farm


Inilah desa farm yang sy cerita tu. mmg cantik tempat ni. tapi kalau kita ke sana selepas hujan (most of the time sana mmg hari2 ada hujan... sbb tanah tinggi kan ) agak "wangi" la skit. tapi still permandangan sana sangat cantik...


ni gambar sy googled... sy tak sempat nak ambik gambar lembu .. hehe.. byk ambik gambar manusia je :P anyway, kt sini, lembu-lembu dia mmg sihat. sbb makan rumput yang sihat-sihat. sihat orang kundasang ni. minum susu segar, makan sayur yang segar. cuma ikan je la susah nak dapat. heehee..

agak-agak... tua2 nanti sy nak cari rumah dekat kundasang. heehee.. :))

No comments