GA - Bahagiaku di sini....




Mood pagi2 yang luar dari kebiasaan.
sy bukan suka selalu nya nak join-join the group. tapi kita kreatif skit pagi ni...
sy tak kenal pun fieza ni.. tp hehe.. kenal-kenal la kan. berkenalan.
tambahkan kawan.. mengukuhkan silaturrahim. :}

bila tengok gambar 'bahagia ku di sini' tu..
teringat gak saat kami (ehem.. ehem.) dengan hubby masa tinggal d lumut.
selalu sangat ke cameron highland. takde anak. bosan. kitorang spend masa travelling .. tinggal hotel2 yg budget. hehehe.. kenangan... indah...

OK. end kan sesi jiwang itu di sini. kalau berminat jenguk2 lah ke LINK

Tagging ... hmm.. sapa berminat yee...

1. Ana suzana
2. Kak janna - seblm bercuti.. sila buat ye... :))


1 comment

Fieza79 said...

salam...

tq ye sudi join...!

kami mmg tgh honeymoon sempena anniversary ke-10 u..hehe