GA - Cuti-Cuti Sekolah Give away...


Yieeha... inilah dia namanya demam. Demam GA.
Menang ye tidak.
Tapi tak kisah lah. janji mengisi masa sy yang lapang(lapang sangat la yg cik effa, anak kt umh ni sesak nihh..)
ok... Sy berminat yg amat nak join GA 2 kekawan ni. Aanie & D_la.
hadiah ye blm di tentukan.
sy tak kisah pun pasal hadiah.
saja-saja nak tambah kenalan d alam maya ni.

so, kalau nak tau ttg GA ni, boleh la ke blog Aanie ye... :)
http://aanie.blogspot.com/
oh ye. sy kena tag 2 orang.. hmmm.. siapa ye...

1. Leily ( sbb awak ske kan join-join GA) hehe
2. Fatin ( agar terhibur dirimu yang lara ) ngeee.... :)


wasalam...

6 comments

d_LA said...

tq k.effa join GA ni..gd luck yer..btw, header tu cun la..suke tgk :)

Effa | Mama FZ said...

@ d_la...

hehe.. thank you. tp blog effa ni pandai magic2.. macam chipsmore.. kejap2 tukar.. kejap2 tukar... cepat bosan...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek..
wakenabeb!!!
hahahah.. elokla kenakan ai yer..
taw² aje suke join contest, psst bkn ape.. secara tak sengaja terapdet gak blog, hahahah.. =)
okes, nnti ai wat..

Effa | Mama FZ said...

kekeke... betul.. kalau tak jadi macam saya. tak tau apa nak update. ada GA ni terupdate gakk.. hehehe

Effa | Mama FZ said...

kekeke... betul.. kalau tak jadi macam saya. tak tau apa nak update. ada GA ni terupdate gakk.. hehehe

aanie said...

salam..
thx ye sudi join GA ni..
tp banner kat side bar tu xde link la..