Menyamankan bilik tidur N menyamankan kepala



Jeng-jeng-jeng ... ini lah kerja kami kelmarin malam. Mencari mesin basikal utk indoor mini gym kitorang. so, En hubby terpesona (ditambah dengan pujuk rayu sy) akhirnya kami pilih mesin yg dari OGAWA. Sebab ada free gift. huhuu.. Hampeh... semata2 kerana free gift. chis. hehehe... Benda macam topi alien ni mmg dah lama sy idamkan. Terasa nyaman di pasang ketika di bilik tidur... tak gitu ? :)

ada lagi satu gift dia- this one is my hubby's favourite :




Yer... inilah dia... Mesin mengurut kepala! hahaha... Boleh la.. terasa terkaren-karen kepala hotak bila guna. takut gak sy nak guna. macam terasa sakit mental. hehhehe... Anyway, mesin eksesais tu tak sampai lagi. petang baru boleh bersenam sesuka hati. nanti kita upload and share the progress.. samada benda tu bagus atau tak...

da...

No comments