Mummy & Pizza


Yea.... Nenek datang... Means.. PIZZA HUT LAGI....

Kalau my mum datang dari Labuan, confirm kami akan gather, makan-makan kt PIZZA. ntah kenapa. huhuhu. takde tempat lain. Maybe simply bcos, my mom makan PIZZA dengan kitorang je, and Nana sangat suka makan sup pizza tu. hhehehe...


Daddy n Nenek order makanan.. - Yummy..........


Bergambar bersama daddy... DAAAA DI....
kena marah dek daddy sebab tak reti dok diam atas kerusi. nak lari sana sini.
Mamanya releks je makan (dah biasa) huhuhu...


Me and my mum favourite. kalau makan kt PIZZA mesti order ini dulu. :))
Ni makanan diet namanya.. pas tu baru belasah yang kalori tinggi menggunung tu.. :P

..

tapi Nenek tidor rumah Daddy hari ni. esok Nenek berangkat ke Sandakan. ada orang kawin kat situ. Hari Ahad tengahari nanti baru ambil nenek d Airport..! 

:)

No comments