Nuffnang- Iklan Acuvue dari kerana mata...




Bila bercerita tentang Nuffnang, semua orang citer pasal masyuk, kaching. tapi saya tak nak cerita pasal tu k. hari ni kita cerita ttg Iklan yang jadi BE kt blog sy sekarang ni. Iklan Acuvue.. Suka.. suka.. suka.. sebab sy pengguna contact lense. degree level saya takde la tinggi, tapi kalau pakai contact lense rasa lebih selesa. terutama kalau pakai contact lense yg berwarna. hehehe...

sy pun saja-saja klik pada iklan tu. tapi mmg tak rugi mengklik pun sebab mmg banyak info ttg contact lense, cara penjagaan dan macam-macam pengetahuan am yg kita boleh tahu. nak klik .. bukan sebarangan klik ye kawan-kawan. kita klik kalau kita tau kita akan dapat pengetahuan dan kebaikan dari setiap tindakan. sharing is caring.... :))

oh yea.. boleh dapat percuma 3 days trial contact lense kalau kita register :)

Luck luck luck....

No comments