Award Coolest Blog


Aduh. Terharu betul saya ni. hehe. Terima kasih deqlis. Cool ke? Oh yes.. I am right now. mmg tengah kesejukan tahap gaban sekarang ni. Cuaca di Sabah sekarang sangat COLD. Walau ada matahari angin seram sejuk semacam. Ditambah pula dengan kesihatan yang suam-suam kuku ni. Tak pernah Sangat jarang demam. Demam yang macam ni pula tu. Memang jarang sekali. Tapi cuaca macam ni saya suka sebenarnya.. boleh lah kan nak menipu diri, merasakan diri kt europe. kuikuikui...


1. Apa benda paling cool dalam hidup korang?

Susah gak nak jawabnya. 'BENDA'? hmm.. Saya istilahkan cool ni sama dengan BEST GILER la ek [cool=best giler]. Benda yang paling cool yang ada dalam hidup saya sekarang ialah keluarga yang sederhana dan bahagia. *chewah ayat...* huhuhu.. pure luck and blessed... :)



2. Siapa orang paling cool pernah korang jumpa?


Orang yang paling cool yang pernah saya jumpa ... ialah Bapa kepada kakak ipar saya ; Uncle Ghani. The coolest dad ever, the coolest grandpa ever. Ada masalah ke , takde ke , dia relax je... Kata-kata yang paling aku tak boleh lupa ... ayatnya lebih kurang macam ni la ek ..

"Jangan bagitau dimana habuk, sampah yang ada di rumah kita. Rumah kita adalah tempat kita berteduh, jangan ditunjukkan pada orang kekurangan rumah kita..."



Uncle Ghani duduk pangku cucunya Alisha. Maaf ye, saya sangat berserabai masa ni, mengandungkan Alia, nana yang comel tengah hisap puting.
 3. Pass kepada 3 bloggers


Hokey.. ini tak susah.. senang je... pass it on to :

1. kak Janna\
2. Leily
3. NM02

kamu bertiga sangat cool ok :)

No comments