Macam Best Je Saya rasa - Walhal ?


Macam bagus je diorang ni komen di shout box saya di gadget tu. Tapi, backlink dia ntah ke mana-mana (ke laut) ops silap ke out of space. Saya tak faham. Ada sapa yang faham? Spam kah ini?

3 comments

NM02 said...

ni mcm auto chat. dorang bleh anta pada semua blogger walhal depa bukan kenal kita pun. chat box saya pun penuh ngan benda2 cam gini.

Effa | Mama FZ said...

o really... takde keje keee.. mesti melibatkan keuntungan apa ke kan.. nak delete la.. boleh delete ak ?

Luqman Din said...

boleh.. delete je.. besides, you can ban their IP address gak.. so nanti diorang tak leh auto chat lagi :)