Memang saya mengaku saya lembab sikit dalam bab update-update blog ni. Cerita ni pun agak suam-suam basi. Tapi tak sampai la seminggu. Hari khamis baru-baru ni, husband saya ambil cuti ... mengejut! huhuhu. Nak menguruskan bank, service kereta, beserta berlibur dengan famili. Hujung minggu ni, husband saya on duty so, kami berweekend sedikit awal dari orang lain.

Ada ahli tambahan dalam kereta. Anak buah saya a-a & a-an. Diorang tengah cuti sekolah dan tinggal dirumah popo diorang di Likas. Jadi kami ambil diorang sekali untuk berjalan-jalan.

Oh. Ayat sangat skema. Huhuhu.

3 comments

NuRuL FaTiN BtE MoHd uSSdEk... said...

oh ayat sgt skema..

hehehe..ayat ini melambangkan keperibadian anda yg tersgtlh luhur

Effa | Mama FZ said...

oh.. sangat setuju. terima kasih.. :)

Effa | Mama FZ said...

oh.. sangat setuju. terima kasih.. :)