Minggu-minggu-minggu


Hari-hari minggu macam ni, kalau nak berjalan je pun tak tau nak ke mana. jadi, minggu ni kami spent time kt rumah sahaja. tapi inilah ceritanya di rumah saya. mmg takde chance lantai tu nak bersih.


tak sempat saya nak kemas mainan tadi, kasi dia mandi dan siapkan dia, dia nak makan. sekarang makan time. makan time, tak nak disuap. nak makan sendiri .. alamat d dapur lagi nak dibersihkan.


kalau bersalah memang muka automatik jadi macam tu. dah set timing dah. dia tau mama dia bising.. ni baru permandangan sebelah atas. belum tgk lantai ye puan-puan ...

Pembantu saya ?

.
.
.
.

santai.... huhuhu. tapi tak per, sy rela demi suami terchenta dan anak2 yang busyuk. sekurang-kurangnya saya tau dia di rumah kan ? hikhikhik...

sekadar keluhan surirumah pada hari minggu ... daaaa.... :))

2 comments

Mai said...

Comel ba yang tengah makan nasi tu :)

Effa | Mama FZ said...

Itu lah pasal. Memang nak marah pun tak sampai hati. Pandai memainkan mimik muka yang menyentuh perasaan. hehehehe