Sepetang di Karamunsing...


Saya sekarang bersiaran dengan netbook yang husband saya belikan. tapi biasa je netbook saya, tak ada yang special. sama saja. Dia belikan netbook utk saya supaya saya senang online tanpa mengganggu lappy husband saya. Tapi kesian anak-anak saya masa NB ni kena install software.. semua-semua tu. Diorang buat kedai tu macam kedai sendiri. Siap duduk-duduk makan funfries...


Nana pun sampai main bola di dalam kedai. Pekerja-pekerja tu pula melayan. Pening kepala aku dengan husband beserta mummy aku...


ops.. hubby balik... daaa....

Updated:
Ni lah Netbook yang hubby belikan. saya hanya perlu net book ni untuk online dan storage gambar-gambar anak-anak. tapi saya juga memerlukan satu external hardisk... apa-apa pun, yang penting, saya suka sebab.. ianya...


:) pInK....

Acer Aspire One Happy

2 comments

Natasha Farina Arifin said...

hi im tasha. wow! bestttnyeeee ada lappy pink kaler..huhuhhu i juz bought a new one too. brand HP tpi kaler brown very dark brown. huhuhuhu. kalo tau dah pow my hubby gak kaler pink..hihihihi
care to follow my blog at http://sharemyloves.blogspot.com/

Effa | Mama FZ said...

yea.. sy tak tengok spec nb dah.. terus rembat.. hehehee will do. thanks for dropping by...