P365: Day 2

Dalam kereta sedang tengok kartun

Tugas utama kami hari ini :

Hantar nenek ke terminal feri Menumbuk, supaya nenek boleh pulang ke Labuan. Sudah 3 minggu mummy saya tinggal bersama kami. Tak seronoknya perasaan hari ini. Esok pasti sunyi.

Suami pergi kerja. Nana pergi sekolah.

Alia and Me - Left at home. 'kebeliangan'.

Nota kaki : Memulakan Projek 365 hari ini. Terlewat ke saya ?

4 comments

tqa said...

kak! wish you luck on ur project!
hari tu sy try, tp gagal. haha. kurang kesabaran mungkin. semoga semoga! :)


bru start hr ni, tp kenapa day 2? *confuse jap* hehe

Yan said...

Akak start sendiri esok. Anak2 dah start sekolah. Kelaur pagi balik ptg. Start jadi supir balik..hee

best kan kalau mak ayah datang umah kita

haniz said...

Good luck on Project 365. It will take a while to get into the habit..
My advise is to do it everyday on the same time. After a while it will become a habit..

Effa Sahat said...

thank you Tqa... 1 day ambik photo tapi tak join 365 lagi.. macam mane nak explain.hehhe..

kak yan.. mak saya dah balik labuan :(

kak haniz ..thanks sis!
i'll try...