Contest Pic Hitam Putih Paling Cool By Si Gadis Bermata Coklat


Recently, saya tidak ada mood untuk GA ataupun contest.
Tapi untuk tidak menghampakan teman / jiran saya Izazi saya yang cool
"hey, why not? " :)

The Reason why i choose this photo :
Saya rasa photo ini cool sebab saya ambil gambar dari kereta, just snap-snap while hubby tengah driving, but i turns out "cool".

Anyway, memang saya suka ambil gambar dan 'hitam-putih'kan gambar-gambar. 
Hadiahnya cool juga RM100. Besar tu. Murah hati si gadis bermata coklat ni. Murah rezeki. :)
"Kalau saya menang, saya nak beli tudung ariani banyak-banyak". 
Haha. Mentang-mentang kedai Ariani baru dibuka di KK. Sengih panjang. 


Syarat-syarat penyertaan : Copy paste

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

p/s:okay sekali lagi nak bagitau korang , hadiah nya berupa rm100 dan korang pilih lah hadiah apa yang korang nak.. kalau nak nyatakan sebab kenapa korang nak sangat hadiah tu pun boleh , tak ada masalah ya..
tinggalkan link dekat entry ni ~ good luck !

Tagging: Jeng jeng jeng. Sesiapa nak join, jom lah join. Saya takut nak tag. 

Leily? kak Haniz? Kak Jie? Kak Azie? erm? er?
:)


6 comments

izazi said...

hik hik hik
dia join juga yay !
honestly foto ni mmg cool
nmpak cam time winter or autumn
btw, nice small "chat tea" petang tadi hehehehe

Effa Sahat said...

suprisingly in sabah kan? hehehe. that's why i said "this is cool!". dah le ambil dalam kereta yang sedang bergerak... heheh..

Wonderful chat tea yesterday! next time, hubby akak duty, bgtau tau! hahahaa..... nak minta turun ilmu! :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gud luck...
yesss, wanna join gak, ekekekek.. =)

Effa Sahat said...

u go girl! mmg tau pun leily mesti berminat.. hehehehhe...

:P

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)